Problémy kontroly a certifikácie potravín - Čech, D.
Tri úrovne problémov pri zabezpečovaní kontroly kvality potravín: legislatívne nedostatky, technické problémy pri kontrolnom procese, personálne problémy. Kvalita výrobkov dodávaných na trh podľa analýz SPPI. Konkretizovanie nedostatkov v kvalite potravín. Porušovanie kvalitatívnych ukazovateľov. Stav v oblasti certifikácie výrobkov v SR.