Zákon o potravinách - Babulíková, M.
Niektoré momenty z potravinového práva Európy, ktoré sa využili pri tvorbe zákona o potravinách v SR. Spoločný program FAO/WHO o potravinových normách. Všeobecné medzinárodné princípy ochrany spotrebiteľa v oblasti potravín vychádzajúce z Rezolúcie OSN. Harmonizácia legislatívy v rámci Európskej dohody. Dôvody a charakteristika novej právnej úpravy zákona o potravinách. Členenie zákona o potravinách do siedmich častí.