Evropské rafinérie ropy omezují kapacity stále ještě příliš liknavě
Budúcnosť európskych rafinérií neistá. Straty ropných spoločností v Európe podľa časopisu The Economist. Nutnosť reštrukturalizácie ropných rafinérií v Európe. Predaj európskych rafinérií krajinám združeným v organizácii OPEC.