Eurofer podal žaloby a ruku - Ferenc, J.
Zdôvodnenie antidumpingových žalôb západoeurópskeho združenia Eurofer Komisii EÚ proti cenovej politike výrobcov hutníckych výrobkov z ČR a Maďarska. Výroba oceli v Európskej únii v r.1994 a jej vývoj. Export oceli z ČR. Antidumpingové dotazníky skúmania obchodných vzťahov oceliarní v r.1994-1995 v EÚ.