Hutnictví železa v České republice - Fafejta, R.
Situácia na svetovom trhu oceli. Zaradenie ČR k európskym oceliarskym veľmociam. Podiel českej oceli na trhu Európskej únie v r.1994. Opatrenia Európskej komisie proti českým oceliarom z podnetu žaloby zo strany nemeckých oceliarov. Liberalizácia vývozu českej oceli do krajín EÚ od 1.1.1996. Základné ukazovatele najväčších hutníckych podnikov v ČR za r.1994 v tab.