Růst produkce oceli ve střední Evropě
Prognózy svetovej produkcie oceli v r.2000 podľa anglickej konzultačnej firmy MEPS a ďalších západných firiem. Správy o situácii na trhu čiernych kovov expertov Výboru pre oceľ OECD. Tempo rastu výroby a spotreby oceliarskej produkcie v ázijských štátoch. Výrobné kapacity v Európe.