Spotřeba oceli ve východní Evropě poroste pomaleji
Prognózy Medzinárodného inštitútu pre surové železo a oceľ o spotrebe oceliarskych produktov v r.1996 v jednotlivých regiónoch sveta. Situácia na vnútornom trhu krajín Európskej únie. Tempo spotreby oceli vo východnej Európe. Zoslabenie exportu oceli zo západnej Európy, jeho príčiny. Vývoj svetovej spotreby oceliarskych produktov v r.2000. Situácia na svetovom trhu čiernej metalurgie v r.1992-1994. EÚ - najväčší vývozca oceli do USA.