Export dřeva do USA a Asie kryje rostoucí spotřebu
Svetový rozvoj priemyslu papiera a celulózy. Výroba papiera v Indonézii, v krajinách ASEAN-u v r.1992-1995. Perspektívne trhy pre škandinávskych dodávateľov dreva. Zníženie ťažby dreva v USA a Kanade.