Nejbližší perspektivy celulozopapírenského průmyslu
Analýza svetového priemyslu papiera a celulózy v britskom denníku Financial Times. Prudký nárast cien a prognózy ďalšieho rastu cien papiera a celulózy. Spotreba a zásoby papiera. Situácia v Kanade, USA a Škandinávii.