Strategický znamená úspešný? - Višváder, P.
Generálny riaditeľ Juhoslovenských celulózok a papierní Ing. Juraj Kučera o dosiahnutých hospodárskych výsledkoch a zámeroch strategického podniku, ktorý vytvára výrazný finančný prínos pre štátnu pokladnicu a má významné postavenie v juhoslovenskom regióne.