Švédsko a jeho textilný trh - Ľach, P.
Dovoz odevov a textilu do Švédska. Charakteristika švédskeho trhu, špeciálne požiadavky. Možnosti pre slovenských vývozcov. Obmedzenia pri dovoze. Dôležité adresy.