Informix chce stáť v pozadí informačnej superdiaľnice - Lajčiaková, D.
Informix je svetový dodávateľ databázového softwaru. Úspešný rok 1995. Slovenská kancelária Informixu. Marketingové ciele. Budovanie svetovej informačnej siete. Spôsob predaja produktov Informixu v Európe. Západoeurópsky trh databázových systémov.