Nové verze databázových systémů dBASE a Paradox - Řezanková, Hana
Databázové systémy dBASE a Paradox. Organizácie údajov v databáze a formy uloženia dát. Indexy. Zobrazovanie dát vo forme tabuľky. Dotazy. Formuláre. Výstupné zostavy. Programovanie v jazykoch dBASE a Object PAL.