Windows 95 vyvolá konjunkturu v počítačích
Vstup softwaru Windows 95 od spoločnosti Microsoft na svetový trh. Nová éra využitia počítačov. Miera rozšírenia programu Windows vo svete. Prví užívatelia programu ešte pred zavedením na trh, pirátske obchody. Konkurencia Microsoftu.