Konjunktura stavebnictví v SRN
Vývoj nemeckého stavebníctva v r.1992-1994. Porovnanie tempa rastu stavebníctva vo východných a západných krajinách Nemecka. Konjunktúra v západnej časti. Bytová výstavba vo východnej časti Nemecka. Štátna a komunálna výstavba objektov infraštruktúry. Medziročný nárast západonemeckého stavebníctva do r.2004.