Staviteľ
Z obsahu prílohy: Je odpad stavebná surovina? Riadenie akosti v stavebníctve. Centrum manažmentu kvality v stavebníctve. Ochrana záujmov všade na svete. Hypotekárne financovanie bytovej výstavby. Variabilita, ekológia a spoľahlivosť. Kvalita pre Európu. Konštrukcie vegetačných plochých striech. Nórske krytiny ISOLA. Stavebný zákon v novej publikácii.