Staviteľ
Z obsahu prílohy: Riadenie rozvoja a správy fondu budov. Pôžičky a záruky aj pre stavebné firmy. Zákon v stavebnej praxi. Odborná spôsobilosť vo výstavbe. Odkiaľ prichádza osvetlenie na stavby. Bytový problém trvá. Investovali do budúcnosti kvality. Priemysel stavebných látok na Slovensku. Vegetačné strechy a terasy - súčasť zdravého bývania.