Právna povaha nadácie - Vojčík, P.
Úprava nadácií ako osobitného typu právnických osôb v Občianskom zákonníku. Registrácia nadácií. Problém majetku nadácie. Problém vkladu určitého majetku pri zakladaní nadácie fyzickými osobami. Príprava zákona o nadáciách.