Logistické řetězce - klíč k logistice - Pernica, Petr
Hmotná a nehmotná stránka logistického reťazca. Články reťazca - veľkoobchodné sklady a zásielkový obchod. Využitie logistického reťazca. Dopad sezónnych výkyvov dopytu na výrobu a predaj. Charakter výroby z hľadiska logistickej typológie. Ekonomické súvislosti pre materiálové toky v logistickom reťazci. Význam kvality dopravy.