Podniková logistika ve světle požadavků norem ISO řady 9000 - Veber, Jaromír
Pojem logistiky podľa normy ISO 9000. Logistika zameraná dovnútra. Činnosti súvisiace s logistikou: marketing, predvýrobná príprava, kvalita a riadenie zásob, skladovanie a evidencia, manipulácia, balenie, expedícia výrobkov a identifikácia produktov.