Boj proti korupcii v postkomunistických krajinách - Shleifer, A.
Podstatné zvýšenie korupcie v postkomunistických krajinách. Podplácanie štátnych úradníkov je súčasťou života v krajinách celého sveta. Boj proti korupcii. Definitívne potlačia korupciu trhy, a nie politici.