Vývoj sociálnej situácie obyvateľstva v 1. polroku 1995 z aspektu štatistických ukazovateľov. 1 - Křížková, E.
Hodnotenie sociálnej situácie obyvateľstva SR v 1. polroku 1995. Zamestnanosť, zamestnávanie v zahraničí, civilná služba, vývoj pracovných príjmov, vývoj produktivity práce, nezamestnanosť a hmotné zabezpečenie, štruktúra nezamestnanosti, miera nezamestnanosti a regionálne aspekty, dĺžka trvania nezamestnanosti, nezamestnanosť absolventov škôl, voľné pracovné miesta.