Orientácia a ciele - Schenk, J.
Dlhodobé úlohy a ciele zahraničnej politiky Slovenska, ktoré predniesol minister zahraničných vecí J. Schenk na 11. schôdzi NR SR. Proces integrácie do európskych a transatlantických štruktúr. Vstup Slovenska do EÚ. Otázky rozširovania EÚ a definovanie nového riadiaceho mechanizmu. Aktivity slovenskej diplomacie. Úsilie Slovenska o vstup do NATO.