Merania sociálnoekonomickej úrovne regionálneho celku - Baláž, Peter
Návrh metódy nepriameho výpočtu hrubého domáceho produktu. Náčrt metodiky rozdelenia HDP do regiónov. Rozpis HDP v trhových cenách za SR podľa koeficienta váhy regiónu.