Dvojaké meranie konečnej spotreby v systéme národných účtov - Hajnovičová, V.
Rozdelenie konečnej spotreby do sektorov. Sledovanie konečnej spotreby na sektorových účtoch SNÚ OSN. Konečná spotreba v rámci celej ekonomiky.