Dobrá asistentka nemusí mať univerzitné vzdelanie - Doležalová, Z.
Fyzické a psychické predpoklady vykonávania práce asistentky. Práca asistentky: osobný, telefónny a písomný styk, organizácia práce. Osobnosť asistentky. Typológia asistentiek.