K čomu motivovať svojich podriadených Pracovné podmienky, to nie je len výška platu - Polakovič, Ivan
Motivácia podriadených v práci. Splnenie tepelných podmienok na pracovisku je zákonnou povinnosťou. Optimálne teploty pre rôzne druhy pracovísk podľa ČSN 06 0201.