Právna povaha pracovnej náplne - Barancová, Helena
Problematika povinnosti alebo práva zamestnávateľa vyhotoviť zamestnancovi pracovnú náplň. Otázka súhlasu, resp. podpísania pracovnej náplne zamestnancom. Riešenie problému pracovnej náplne v súlade so Zákonníkom práce.