Metodické usmernenie MPSVR SR na určenie zvýšeného prídelu do sociálneho fondu podľa zákona NR SR č. 280/95 Z.z. - Polková, E.
Metodické usmernenie MPSVR SR na určenie zvýšeného prídelu do sociálneho fondu podľa zákona NR SR č. 280/95 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 152/1994 Z.z. o sociálnom fonde a o zmene a doplnení zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov a Ministerstva financií SR o uplatňovaní sumy na čiastočnú úhradu výdavkov spojených s výkonom práce podľa paragrafu 6 ods. 12 písm. b) zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov.