Analýza trhu práce SR. 3 - Ochotnický, Pavol
Pokračovanie z Trendu č.23/95. Analýza systémových problémov trhu práce. Charakteristika problémov č.1-5. Doplňujúce námety - Program podpory rozvoja malého a stredného podnikania, Program opatrení na reguláciu ponuky práce.