Makroekonomické súvislosti zamestnanosti v transformujúcej sa ekonomike Slovenska - Kárász, Pavol
Problémy súvisiace s vývojom zamestnanosti v transformujúcej sa ekonomike. Vzťah medzi ekonomickým rastom a zamestnanosťou - tzv. prah zamestnanosti. Problémy nadzamestnanosti. Vzťah medzi zamestnanosťou a vývojom cien (Phillipsova krivka). Porovnanie priemernej mesačnej reálnej mzdy s produktivitou práce.