Dlhodobá nezamestnanosť a formovanie miezd v Slovenskej republike - Ochotnický, Pavol
Teoretické súvislosti dlhodobej nezamestnanosti a formovania miezd. Výskumy dlhodobej nezamestnanosti v krajinách OECD. Dlhodobá nezamestnanosť ako sprievodný znak transformácie SR. Formovanie reálnych miezd v SR - vplyv produktivity práce a dlhodobej nezamestnanosti.