Dlhodobá nezamestnanosť, jej podstata a faktory formovania - Kostolná, Zuzana
Teoreticko-metodologické aspekty dlhodobej nezamestnanosti na Slovensku. Faktory formovania dlhodobej nezamestnanosti. Pôsobenie socio-demografických a inštitucionálnych činiteľov na dobu trvania nezamestnanosti. Sociálna skladba dlhodobej nezamestnanosti.