Dánsko: Aktívny trh práce pomáha riešiť nezamestnanosť - Rievajová, Eva
Ekonomicky aktívne obyvateľstvo v Dánsku. Podiel starších a mladých obyvateľov na celkovej populácii. Miera nezamestnanosti v Dánsku je v súčasnosti okolo 11 percent. Porovnanie s EÚ. Nástroje aktívnej politiky zamestnanosti.