Nezamestnanosť a pracovná neschopnosť - Burdiga, A.
Analýza vplyvu miery evidovanej nezamestnanosti na pracovnú neschopnosť a hľadanie vzťahu medzi štatistickými údajmi aj o vývoji dočasnej pracovnej neschopnosti za obdobie I. polroku 1995 v jednotlivých okresoch SR. Rozdelenie 38 okresov do štyroch skupín. Hodnotenie miery nezamestnanosti a percento pracovnej neschopnosti.