Trh práce si nevyžaduje ľudí absolútne zdravých, ale ľudí schopných spoľahlivo vykonávať požadované činnosti
Z obsahu dvojstrany: Invalidní zamestnanci pomohli podnikateľovi postaviť sa na nohy. Informačné technológie rozširujú pracovné možnosti invalidov. Zákony ukladajú zamestnávateľom veľa povinností, no ponúkajú aj finančné zvýhodnenia. Charta invalidov: pätnásť zásad a politických odporúčaní.