Možnosti oživenia a rozvoja okresu Rožňava - Gallo, P.
Z iniciatívy vlády a podpory predstaviteľov okresu bol vytvorený projekt Oživenie a rozvoj okresu Rožňava. Dôsledná realizácia pilotného projektu. Základné stratégie rozvoja. Riadiace ciele a úlohy zamerané na podnietenie dynamiky rozvoja okresu. Návrh algoritmu. Vytvorenie strategických obchodných odvetví a obvodov, systém monitoringu a controllingu. Vytvorenie zdrojov rozvoja okresu. Politika v oblasti produktov a podpory podnikania.