Regionálna politika Európskej únie
Regionálna politika EÚ - nástroje, cieľové oblasti, zásady štruktúrno-politickej akcie, finančné prostriedky, praktická realizácia. Výsledky regionálnej politiky EÚ. Perspektívne rozšírenie EÚ do stredovýchodnej Európy - problémy s tým súvisiace.