Štát a bytová politika vo vyspelých krajinách
Pohľad na otázky bytovej politiky vo vyspelých krajinách. Ciele, ktoré si po vojne určil bytový sektor v Dánsku. Plánovanie bytovej výstavby vo všetkých krajinách okrem Rakúska a Švajčiarska. Dosahovanie rovnováhy medzi ponukou a dopytom na trhu s bytmi. Realizácia štátnych subvencií v oblasti bytov v Európe. Rozličné formy vlastníctva. Definovanie štandardu bývania.