Zmeny v živnostenskom podnikaní - Urmín, F.
Oblasť psychológie a vybraných činností vo výstavbe, ktorých sa dotkla novela zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon), schválená 20.9.1995. Oznamovacia povinnosť - júl 1996.