Snaha novelizovať zákon slúžiaci ako vzor iným krajinám je nepochopiteľná, tvrdí predseda SOPK - Nedavaška, P.
P. Mihók, predseda Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory (SOPK), nesúhlasí so snahami novelizovať zákon o SOPK. Činnosť SOPK: pripomienkovanie zákonov, odborné konzultácie, účasť na veľtrhoch a výstavách, medzinárodné rozhodcovské súdnictvo, rozvoj zahraničnoekonomických vzťahov, obchodné misie, účasť na aktivitách EÚ.