Bez vplyvu clearingu by vlaňajší rozpočtový schodok predstavoval iba 8,8 mld Sk Štátny záverečný účet SR potvrdil očakávania - Žitňanský, Eduard
Bilancia finančného hospodárenia SR v r.1994. Štátny rozpočet na r.1994. Príjmy a výdavky štátneho rozpočtu v r.1994. Predpokladaný schodok štátneho rozpočtu. Skutočný rozdiel medzi príjmami a výdavkami. Nepredpokladané rozpočtové zmeny. Rezervy štátneho rozpočtu. Vnútorný a zahraničný dlh SR. Pozícia štátneho rozpočtu. Vplyv clearingového zúčtovania platobného styku s ČR.