Dokument - Makarová, M.
Zmluva medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Rumunska o zamedzení dvojakého zdanenia a zabránení daňového úniku v odbore daní z príjmov a z majetku. Výklad jednotlivých ustanovení zmluvy.