Pokladnice stále v centre pozornosti - Schwarzová, E.
Skúsenosti správcu dane a podnikateľov po prvých mesiacoch uvedenia elektronických registračných pokladníc (ERP) do praxe. Výsledky kontroly dodržiavania právnych predpisov pri používaní ERP a označovaní tovaru.