Zákon NR SR č.87/1994 Z.z. o cestnej dani
Úplné znenie zákona NR SR č.87/1994 Z.z. o cestnej dani. Vymedzenie hlavných pojmov v zákone: daňovníci, predmet dane, základ a správa dane, sadzby, penále, úrok a kontrola dane.