Šport a kultúra
Sponzorovanie športu a kultúry. Najväčší klub a najväčšia banka na Slovensku. Parkúr - cesta k sponzorstvu, imidžu a komunikácii. Divadelný marketing - Nová Scéna, Štúdio S. Atletický míting Slovnaft - reklama predávaná v balíkoch.