Banky
Z obsahu prílohy: Porovnanie bánk podľa hlavných ukazovateľov. Kto je teraz šéfom? Prvá komunálna banka - pravý kľúč k blahobytu. Tridsaťročná ČSOB chce byť bankou európskeho významu. Za dva a pol roka sa stal stavebným sporiteľom každý desiaty občan SR.