Dlouhodobý vývoj bankovní akcie na příkladu BV - Machala, Karel
Dlhodobý vývoj bankových akcií a ich výnosov v Nemecku. Tabuľkové údaje maximálnych a minimálnych P/E veľkých nemeckých bánk. Porovnanie pomeru ceny akcie a čistého zisku z nej pripadajúceho (P/E) u nemeckých a českých bánk. Ako príklad vývoja bankových akcií je uvedená nemecká Bayerische Vereinsbank (BV).