Investiční fondy proti návrhu novely zákona o IF - Suchánek, J.
Spoločné stanovisko Asociácie investičných spoločností a fondov a Združenia investičných spoločností v ČR k návrhu zákona o investičných spoločnostiach a fondoch. Námietky proti návrhu zákona a odôvodnenie, závery a doporučenia k zmene. Koncepčné problémy. Úloha fondu v ekonomike, rozdielne typy fondov. Požiadavky na obmedzenie investičných rizík. Požiadavka zosúladenia zákona so smernicami EÚ o ochrane investorov.