Ministerstvo financií vypovedalo Prvej slovenskej investičnej spoločnosti boj na život a na smrť - Hajko, J.
Najvyšší súd SR zrušil rozhodnutie MF SR o odňatí povolenia na činnosť a o odňatí správy podielových a investičných fondov Prvej slovenskej investičnej spoločnosti. Napriek tomu MF bráni PSIS v činnosti a spoločnosti hrozí likvidácia. Vývoj postihnutých investičných fondov. Negatívny vplyv na celú ekonomiku.